Látogatottság




Locations of visitors to this page


Google

Google

adsense

Címkék

hArcOK

Önámítás lenne, ha azt mondanám, mindenkinek szól. Főképp az unalom elűzése, az ezt olvasók mosolyra fakasztása a cél. Megmutatni a világnak, hogy tömören (néha szószátyáran) mekkora hülye is vagyok. Lesznek benne képek, videók, gondolatok, összefüggések, nyalánkságok. Az általam leírtakért az MGM semmilyen felelősséget nem vállal!

Friss topikok

  • zsholtiqa_nyócvanbazze: ÍRJÁ' MÁ' VALAMIT MEGINT!!!!!!!!!!! Olvasni lenne kedvem az agymenéseid!!!! (2009.04.14. 20:56) Ülök a buszon, mélázva
  • mastadoc: Szia! Dani 28 éves volt, amikor életét vesztette egy értelmetlen autóbalesetben. Én Zoltán vagyok. (2008.07.30. 11:53) Együd Dani
  • mónika: Kedves Zoli! Tudod a divat, valahol a Mc' Donaldsnál kezdődik, és a svájci síeléseknél ér véget, ... (2008.02.19. 19:45) 5 pártti egyetértés
  • Zsé: Ma jöttem rá, hogy mióta nem dolgozom a GyarmatiTV-nél, azóta nem szedek nyugtatót:) JUHÉÉ (2007.11.13. 17:56) Becsöngettek!
  • Zsé: Szerinted a TRAUBI a MÁRKA meg az összes többi akkor és most mennyivel jobb összetevőiben mint a C... (2007.11.06. 23:21) Traubit szódával

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezekre odafigyelek

Becsöngettek!

2007.09.04. 13:41 | Mastadoc | 25 komment

Címkék: tévé gyarmat infóplusz

Eljött a várva-várt nap, elkezdődött az iskola! Sok ezer diáknak ért véget egy csapásra a pihenés, az önfeledt szórakozás időszaka. És augusztus 31.-én több száz balassagyarmati lakásban felragyogott a televíziókészülékek képernyője, mert visszatért a Balassagyarmati Nyáriszünet Kht. is tetszhalott állapotából! Örvendjünk!

Mit tetszhalott? Jól megérdemelt pihenéséből! Elkeltek a nem használt eszközök, kipihenték magukat, erőt gyűjtöttek és karbantartottak. Sajnos, a szó szoros értelmében! Aki látta az első adásukat, most velem együtt sír, mert tudja, látta. Aki nem, hát nem maradt le sokról, illetve a sokkról. Titkon bíztam benne, hogy az első adásuk után bocsánatot kell kérnem tőlük, ahogyan azt megígértem, de nem. Nem kell, mert ennyire szerkesztetlen, összecsapott, hibáktól hemzsegő videót - műsornak nem merem nevezni – a youtube-on ezret lehet látni. Sőt, sok jobbat is. Pedig azokat lelkes amatőrök készítik, otthoni technikával. Nem profik!

Vagyis, dehogy profik. Ők is csak lelkes amatőrök, kiknek a képzése folyamatos. Olyan személyektől tanulnak folyamatosan, mint Pekár István, Madarász Gábor, Pernye Attila és Mravik Zsolt. Sajnos ez nem látszik meg rajtuk. Az ügyvezető úgy nyilatkozott, hogy a stáb felkészítése decemberig biztosan eltart majd. Az én kérdésem az, hogy van e értelme? Mert az imént felsorolt nevek közül bárki, álmából felébresztve, folyamatos ágyútűz mellett, derékig jeges vízben állva, többre képes! Árulja már el valaki, hogy eddig mit tanultak? Mert ugye a régi stábot azért küldte el, mert nem feleltek meg az új kihívásoknak. Az új stáb megfelel? Ja, kérem a régi stáb nem engedett volna ki a kezük közül ennyire gagyit. Fejlődünk! Hol a szar? Pofozkodni akarok!

De nézzünk meg közelebbről, mi az amit biztosan nem tanítottak nekik, mégis teljes erőbedobással képesek csinálni. A kedvencem, a nevek felcserélése. Dühítő! Engem akar informálni, csak éppen félre. És fel sem tűnne, ha nem ugyanazon a néven szerepeltetnének két, teljesen eltérő megjelenésű hölgyet, egymás után. Hopp, kétszer kimaradsz a dobásból! Az háttérzaj meg monnyon le! De azonnal! Nem lehet hallani tőle semmit! Ami nem is baj, mert a narráció minősége néha nem éri el a ’80-as évek végén, piacon beszerzett videokazetták alábeszélésének minőségét sem. Azt fel sem hozom, hogy a blokkok nincsenek elkülönítve egymástól, hisz minek. Aki odafigyel, tudja, aki meg nem, azt nem érdekli. Az viszont tetszett, hogy a kedves bemondó hölgy, egy spirálozott füzetről olvasta föl mondandóját. Így legalább a hibázás lehetősége minimálisra csökkent és volt benne összefüggés. Nem úgy, mint az első riportjukban. Lehet, én vagyok a hülye, de valaki elárulhatná már végre, hogy konkrétan miről beszélgettek Zsuzsa nénivel? Igaz megérteni nem tudtam, de észrevettem, hogy sokkal összefüggőbben tudott beszélni arról a valamiről, mint az ügyvezető igazgató a saját tévéjéről. Emberek! Neki nem jutott füzet? A burkolt reklámokért a piacgazdaság, a forgalomért az emberek, az esőért a kormány a felelős!

De ki felel azért, hogy az elmúlt 2-3 hónapban nem történt semmi gyarmaton, sem pedig a környékén? Mert a „híradójukat” nézve ez fogalmazódott meg bennem. Csendes kisváros, ahol havonta maximum egy említésre méltó esemény ha történik. (De akkor minek a tévé?)

Nincs sok információ.  Na, álljunk meg egy szóra! Információ. Nem vagyok egy Grétsy doktor, ezért lehet, hogy én tudom rosszul, de az info az rövid o. Gondolom azért, mert az információ szóból eredeztethető, ami ugye rövid o. De ha in english nézzük, akkor is rövid az a fránya, kis o bötű. Vagy palócul van? Vagy ismét (Balassagyarmat a Balassagyarmatiaké!) megkaptuk, egy nyelvújítói magasságba emelkedő, fiatalember gyöngyszemét, egyszerűen, közkincsként??

Egy biztos, végre van adás. Ha göthös is szegény, ha vak és süket is, de legalább van. A cél még messze, és az irányt sem ismerik, de bátran menetelnek előre(?). Vagy hátra, vagy valamerre. Én, mint néző, abban bízom, hogy lesz majd valaki, aki megmutatja nekik a helyes irányt. De addig is Brazil szappanoperákkal edzem majd az elkövetkező műsorokhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mastadoc.blog.hu/api/trackback/id/tr63157208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Permi 2007.09.04. 14:18:24

Tömören röviden INFO+ TUDÁS-!!!
Szerintem ha Pekárék látták volna az adást, lehet nem adták volna a nevüket egy ilyen gyenge produkcióhoz..
Szerintem nem sokat tévedek ha azt mondom erre az adásra lehet h. 2 hónapot készültek, de max 1,5 nap alatt "dobták össze". Olyan érzésem volt, mintha nem is egy szezonpremier adás lett volna, hanem egy megszokott pénteki átlagos összefoglaló.
Viszont a múltkor láttam a Tarjáni Tv műsorára tűzve az alábbi műsorelemet:
HázYbuli Attilával és barátaival
Csak nem a nyári lagzis videókra lett vevő a tarjáni tévé? Bahhh!

lengyel 2007.09.04. 15:10:18

Ez az! Csak így tovább! Ilyen hangnemben fog minden szépülni és jobbá válni! (értsd az előző, hasonló témájú cikkhez is)
Nem kell segíteni, tanácsot adni, hanem csak és kizárólag mosdatlan szájjal kritizálni!!!!!! Ez az!!!!!! Csak így tovább!!!!
Nem az a cél, hogy jobbá tegyünk valamit abban valamilyen úton módon részt vállalva, hanem inkább le kell járatni!!!!!!! Ez az!!!!!
Ha még sem lehet segíteni, akkor mégjobban kell támadni!!!!! Ez az!!!!! Remek mentalitás!!!!!!!!

Én megértem, hogy támadni kell valamit. Nem fogadom el ebben az esetben, de megértem. Hogy okkal vagy ok nélkül az most teljesen mindegy! De azon elgondolkodtatok, hogy ennek a mocskolódásnak mi lesz a pozitív hozadéka??????????! Mitől lesz jobb az adásokat nyomonkövetőknek a száj íze, ha folyton szapuljátok a tv-t, mert hogy a nézőkről, a nézőkért szól mindez! Mi pozitívumot adtok Ti ehhez így? Miért lesz jobb a gyomorforgatásaitok után tévét nézni Balassagyarmaton? Komolyan érdekel!!!!!!!! Nagyon komolyan érdekel!!!!! Nagyon remélem, hogy nem egy demagóg választ fogok kapni!
Szerintem nem úgy működik az élet, hogy aljas módon el kell tiporni a nekünk nem tetsző dolgokat! Illetve nem így kellene működnie! Ha velünk így bántak, akkor nem kellene ugyan azt a szintet produkálnunk 'vicaverza'!
Nagyon helytelenül álltatok hozzá a témához! Nagyon gyerekesen, nagyon sértődötten! Azt nem hiszem, hogy alapból vagytok ilyenek!
Én bocsánatot kérnék! De legalább is alaposan elgondolkodnék! Nekem nem okozna örömöt a másik lejáratása és semmi pozitívumot nem hoz, ez meggyőződésem!

Más, de mégsem:
Miért kell lejáratni egy embert? Őszintén! Miért?
Nincs más módja a vélt vagy valós igazság bebizonyításának, csak az aljasság???
Nem lehet kritikát megfogalmazni úgy, hogy az ne legyen sértő?
Most már ez lesz a módi, hogy ha valaki/valami nem tetszik, akkor azt teljes valójában szellemileg meg kell semmisíteni, a földbe kell döngölni, el kell pusztítani?????????????????????

Nem a témával van a probléma, hanem annak kezelésével!
Egyébként üdítő a blog!

Mastadoc 2007.09.04. 15:39:39

Köszönöm, hogy olvasod a blogom, és annak még inkább, hogy üdítőnek találod! Még a kritika is jól esik, ezt őszintén mondom.
A tévével kapcsolatban: nem célom lejáratni az infó+ televízió ügyvezetőjét ill. munkatársait. A figyelmüket szeretném fölhívni arra az aprócska tényre, hogy borzalmas amit az első adás címén műveltek. Azt szeretném, ha jobb és egyre jobb műsorokat készítenének. Sztem egy őszinte, negatív kritikából tanulni lehet, ha az ember nem sértődős, ami a médiában ugye megengedhetetlen. Oda kell figyelni, jobban kell csinálni! Arról szívesebben írnék. A mégsemmáshoz pedig annyit: engem az sem zavarna ha nyíltan fölválalná, hogy mégiscsakmás, mert NEM érdekel. Ezért, tőlem, egy rossz szót sem kapna. De ha valaki lelkes embereket rúg ki, csak azért, hogy tehetségtelen barátainak játékteret biztosítson, az már mélyen felháborít! Nem a személyével, a tetteivel van a baj!

Permi 2007.09.04. 15:46:13

Ez olyan megható, mindjárt sírva fakadok. Tamas, nem ez az a brazil szappanopera amiről beszéltél? :)

Kedves lengyel! Igazad van. Dícsérjük! Kicsit sajátosan, de dícsérjük.. De kérdeznék valamit: ha te bemész a boltba, veszel 10 deka sonkát, hazamész, éhes vagy, kibontod, nekiesel, tömöd magadba, de kicsit fura az íze. A csomagolása is más, az íze is más. Ezidáig nincs baj, de amikor látod h. zöldes árnyalatot vett fel a sonka (ergo romlott), akkor te nem mész vissza a boltba és nem vered a pultot, hogy: a rohadtéletbemármiezaszaramiteladtatoknekemhe?! Vagy te azt csinálod h. becsukod a szemed és nagyot nyelve (mivel éhes vagy) legyűröd magdaba, lesz ami lesz, csak jó napja legyen a boltosnak. Sőt legközelebb azt mondod neki: a multkoriból kérek dupla adagot? Hm?
Ha valami jó, azt lehet dícsérni, de ha nem jó, akkor miért dícsérjem?
És hazugságot nem írtam egyszer sem. Na az tényleg nem az én stílusom!

lengyel 2007.09.04. 15:59:45

Mastadoc értette..Permi nem.
Nem baj!
A stílusról is szó volt a hozzászólásomban, arról, hogy hogyan reagálunk egy történésre.
Mastadoc emberi módon reagált, sőt úgy ahogy például a médiában elvárná a jó érzésű ember..Permi beképzelten, gőgösen, demagóg módon.
A stílus az ember!
Nem baj!
Még egyszer: Mastadoc megértette a mondandóm lényegét..!

Permi 2007.09.04. 16:38:41

Wow! Csak nem ráismertél esetleg ebben a "demagóg, gőgös" stílusban valakire? Aki hasonló módon -bocsánat ez enyhe kifejezés- ettől százszor durvább módon intéz el olyan embereket akiknek ő a sarkáig sem ér fel? És egész véletlenül csak nem az új gyarmati médiacézárra gondoltál te is? Micsoda véletlenek vannak.. sárkány ellen sárkányfő, ahogy azt már régóta tudjuk. És ha már fűnél tartun: "Lesz itt még szívás!" :)

CybeRKindR 2007.09.04. 18:36:58

Lengyel...nem azért mondom hogy kötekedjek, de Permet és Zsolti sokkalta többet értettek a tv-hez, mint a mostani profik(?)....nem azért írják ezeket mert nem értenek hozzá és nem külső szemlélődőként írnak a tv-milyenségéről..... Ők ott VOLTAK....voltak mert HÁZipszilon A.-nak nem tetszett a munkájuk. Vagyis lehet tetszett, csak ugyebár új vezető, haverok meg munkanélkül........ Ennyi.. PROTEKCIÓ.....az igaz hogy ha az ember magasabb pozíciót kap (tényleg kapta mert nem érdemelte meg) akkor az ismerőseiből előszeretettel válogat. Nem is ezzel van bajom, ...vagyis azzal bajom van, hogy hozzánemértő embereket tett be olyan emberek helyére mondvacsinált indokkal, akik valamit konyítottak az operatőri illetve szerkesztő-riporteri munkához. Meg ami a legdurvább hogy MIKROFONÁLLVÁNYNAK nevezte az operatőrt (permit)......nos nemmondom hogy mit tennék vele ezért....,..sok jót nem az tuti. Nekem vele van a legnagyobb bajom....vele....hogy ilyen vezetőt helyeztek a tv élére. Kontár! meg ha azt ígéri hogy megújul a tv akkor az pozitiv irányú legyen. Ha meg már új embereket vett fel akkor tisztességesen taníttassák meg velük a tv műsor készítését és ne sebtében összecsapva elnagyolva, kihagyva a fontos dolgokat.(hozzáteszem nem velük van problémám) És ha mindezeket végrehajtották csak akkor kezdjenek bele a célközönség irányába történő műsorszolgáltatásba.
Ja és a háttérzaj tényleg iszonyatosan hangos volt az egyik műsornál, pedig próbáltam kivenni belőle a szöveget, de egy szót sem sikerült megértenem. Na itt mutatkozik meg a hiányosság...... Nem azért mert én egy tv guru vagyok, de még én is sokkal jobban megcsináltam volna a hangot.

Zsé 2007.09.05. 02:11:16

Most csak röviden mert késő van de csak most tudtam olvasni a blogot...Szóval, mondhatnám azt is, hogy a műsor ugyanolyan (kinek szar kinek nemszar)mint a mi 2 évünk alatt, csak az a baj, hogy nem ez lett ígérve. Mondjuk a tartalom/szerkesztés silányabb. Lengyelnek meg azt mondom, hogy igaza van abban, hogy mi ne kövessük azt, hogy szidjuk őket mert lehet az nem megoldás. Viszont tudod, mikor mások/ők minkez gaygiztak 2 éven keresztül, nem is ismertek minket és NEM NÉZTÉK az adásokat!!!!Mi, vesszük a fáradalmat, hogy NEM GYARMATIként megnézzük a gyarmati tévé adását, és ismerjük az embereket, asszem.Hát nem konstruktívan, nem építő, nem leépítő jelleggel hirtelen ennyi. Jóccakát

lengyel 2007.09.05. 08:06:33

Zsé! Úgy látom, egyetértünk! Ezért is írtam, hogy nem kell úgy viselkedni, mint például ahogyan azt veletek is tették "2 éven keresztül"! Ez amolyan adok-kapok! Akkor meg mitől különböztök?!?
Megértem a dühöt is, hogy nem Ti vagytok ott. De hát ez nem munkálkodhat örökké!

lengyel 2007.09.05. 08:16:11

Permi, neked úgy látom már teljesen mindegy, hogy a tv-sek jól vagy rosszul csinálják, hogy a Tv jól vagy rosszul működik! Kár!
A többi fórumozóval ellentétben nem tudsz úgy hozzászólni a témához, hogy abból ne tűnjön ki a zsigeri gyűlöleted! Olyan lehetsz a hozzászólásaidból ítélve, mint a általad vizionált "médiacézár"!
Carl Gustav Jung: „Az ember mindig azzá lesz, ami ellen a legjobban harcol… "

Permi 2007.09.05. 09:02:14

Én azt a stílust vettem fel amivel minket támadtak. Hisz fegyver ellen fegyverrel lehet csak harcolni. Egyébként velem csak jót tett a médiaguru. Én nem panaszkodom. Sajnos a csapat 3/4-e nem igy járt. És emiatt nyílik ki a bicska a zsebemben ha előjön a téma. Tönkretettek, megaláztak és a porba tiporva még most is folyamatosan tapossák az egykor oly lelkes, szívét lelkét beleadó csapat tagjait, a BARÁTAIMAT, mindezt a városvezetés legnagyobb egyetértésével és támogatásával, mert NEM MERIK FELVÁLLALNI HOGY MEKKORÁT TÉVEDTEK AMIKOR KINEVEZTÉK AZ ÚJ IGAZGATÓT! Ez régen is megvolt. Ugy látszik a hatalom mindenkit megszédít, legyen az piros vagy narancssárga trikóban induló versenyző.
És ezek után legyek kedves nyájas és hízelgő? Na NEM! Van ilyen ember is. Mindenki ismeri. Most is képernyőn van. Én megértem őt is, de nem tudok azonosulni vele. Nem is akarok.
És még egy kérdés a végére: ha ilyen JÓ műsort sikerült összehozni 2 hónap alatt, akkor mi lett volna ha nincs leállás?? Kérdem én mit csináltak ezalatt? Bibione-ban nyaraltak? Lagzis videógyár volt a tv nyáron? Vagy netán azt próbálták megtanítani ezalatt, amit az iskolákban 1-2-3 év alatt tudnak csak? Különleges tudás birtokában lehetnek akik ezt komolyan is gondolják.. És az emberek kiválasztásánál nagy hangsúlyt kapott h. gyarmati legyen az illető? Aham, akkor miért cserélték a gyarmatit terényire, a nándorit patvarcira, a gyarmatit gyarmatira? Megmondom, mert akik ott voltak beleláttak a mutyiba, és ez elfogadhatatlan volt az új kiskirály számára. Ez az egész már rég nem a tvről, a szakmáról, az elhivatottságról szól, hanem a PÉNZRŐL! Na ez az amit kívülről senki nem láthat!
Szóval ne oszd itt az észt a nagy okos idézeteiddel kedves lengyel, mert fogalmad sincs a zajló, vagy lezajlott folyamatok okáról, csak te is a haverodat véded!

lengyel 2007.09.05. 09:31:01

Rendben van! Szerinted nem lehet véleményem!
Másrészt örülök, hogy jobban tudod nálam, hogy nekem miről van fogalmam. Sok ilyen gondolatolvasó embert ismerek!
Folytasd csak tovább a lejáratást!

permi 2007.09.05. 10:00:54

Tudod, sokat néztem a Gyurcsókot a Budapest tv-n, lehet emiatt van.. :) Az infó+on nem lesz hasonló műsor? Nem tudsz róla valamit, ha már ilyen bennfentes vagy...?

lengyel 2007.09.05. 10:58:47

Figyelj Permi, szerintem jól csináltad a tv-ben, amit csináltál, csak most okoztál csalódást! Nem is kicsit! Nem hittem volna, hogy ilyen gyűlölködő ember vagy valójában, az életben! (mert ugyebár a tv ezt nem tükrözi)
Én azért adnék némi (!!!!!!!!) esélyt az utánad következőknek. Hátha Ők is meggyőződésből szeretnének olyan színvonalon dolgozni, mint Te!
De ilyen nemtelen támadások közepette vajmi kevés esélyük van rá!

Zsé 2007.09.05. 12:20:26

NA szerintem meg ájjunkle!!!!! Az pedig tiszta sor azért, hogy ezen az oldalon jó tanácsokat nem fogunk senkinek adni, hogy JOBBÁ tegyenek bármit is mert ez nem arra van. Arra ott van vagy lesz ha lesz az infÓ+ honlapjának fóruma. Mi amúgy sem vagyunk GYARMATIAK és nem is fogjuk nézni annyit és nem is MIATTUNK/ NEKÜNK csinálják! A többi meg lesz ahogy lesz.
Ja, KindR az előbb elirtad a mikrofonállványt aki nem az operatőr. Fuh...most viszont még nem állnak össze a gondolatok a fejemben mert munkanélküliként legalább sokáig alhatok és most keltem:)

Permi 2007.09.05. 13:15:25

Dehogy csináltam/csináltuk jól. Rengeteg hibánk volt, tudjuk. DE akik akkor gagyiztak minket, azok most hirtelen a kamera túloldalára kerültek, és iszonyat gyenge műsort csinálnak. Ezt nem lehet vitatni! Tehát nem értem akkor mi volt a gagyizás alapja. Most megmutathatnák, ők jobbat tudnak... Egyelőre nem éltek a lehetőséggel, ill. éltek, de nem csináltak jobbat.
És elmondom azt is, hogy én egy nagyon jó műsort vártam, mert iszonyat sok idő volt felkészülni. Nem 2-3 nap mint a normál esetekben. Nagy csalódást okoztak és nem csak számomra. Biztos lesz jobb is. De akkor teljesen felesleges volt a leállás, ha menetközben alakul majd ki minden. És érdekelne a nagy technikai fejlesztés is. Az uj képujságvetítő volt az? Merthogy a képből látható volt h. a régi szar kamerákkal készült az adás, a mikrofon kontaktos volt, ugyanúgy mint előtte. Akkor? Az a fejlesztés h. szétverik a nemrég kialakított irodákat és csinálnak belőle újra folyosót? TEHÁT NEM KELL A VETÍTÉS A NAGY FEJLESZTÉSEKRŐL, MIVEL OLYANOK NEM VOLTAK!

Zsé 2007.09.05. 17:17:09

Na ezt most jól megfogalmaztad Tessvírem! Én is valami egészen jót vártam, ekkora felhajtás után.Azthittem majd a minőségtől leesek a széről, kicsit izgultam is, de nem a minőségtől estem le!!! A 2-3 hónap meg mindenki tudja mire kellett...

Ájnez 2007.09.05. 23:21:43

A bejegyzés szerintem kritika, nincs vele gond. Bár nem láttam az első adást, de amennyiben jobbat ígértek és rosszabbat adtak,jogos a negatív kritika. Lengyellel csupán abban értek egyet hogy talán nem mindig jó utálkozással és lejáratással "harcolni"....Szerintem éppen eléggé lejáratják magukat a mostani dolgaikkal, a kívülállóknak pedig igenis feltűnik hogy "hoppá lehet hogy az előző jobb volt.." Egy idő után ez elég nagy fejtörést fog okozni Házy úrnak, amikor már sokak egy minőségibb TV-t fognak követelni.(vagy megelégednek ezzel?? )
Permivel abban teljesen egyetértek, hogy ez már pénzről szól és sajnos vannak manapság olyan emberek akiknek saját érdek lebeg a szemük előtt és mások jelentéktelenné válnak. Az is teljesen igaz hogy a városvezetés már nem fogja bevallani hogy tévedett,de én még látok esélyt arra,hogy talán ha így folytatódik és talán egy kicsit kinyílik a szemük, tenni fognak valamit hogy ez a folyamat megtorpanjon. Reménykedjünk..
Mindenesetre nagyon sajnálom, hogy egy helyi információforrás esetében, kisvárosi szinten sem a tehetséget tartják fő szempontnak:(

Fenyo 2007.09.07. 11:45:36

Az en egyeni szemelyes,de legnayobb problemam ezzel az egesz TV-uggyel, hogy innintol kezdve egy adas sem lesz a sport azon reszerol amit muvelek, igy a legfontosabb reklamom elveszik, es ez szamomra igen nagy anyagi, es egyeb tamogatasi veszteseg!
Es veszteseg minden ember szamara, mert eddig ott sokkal, hogy is mondjam odavalobb emberek dolgoztak, akik nagyobb megfontoltsaggal lelkiismeretsen es elszantan dolgoztak, es nekem szemely szerint rentgeteget segitettek!Koszi sracok!

Permi 2007.09.07. 13:19:57

Ja, érdekesség a mai napból:
Csörög a mobil. Cserháthaláp polgármestere. Kérdés: érdekel e minket a holnapi falunap. Mondom neki: engem igen, de miért kérdi. Hát h. megyünk e forgatni. Kérdem: nem követi az eseményeket? Azt mondja: neem.. Jaa, mondom, akkor nyissa kia telefonkönyvet és keresse ki a városi tv számát.. Merthogy már nem dolgozom a tvnél.. :D
Van rá egy 100-asom h. nem lesz kinn a stáb :) Na jó, tavaly mi sem voltunk. Fogjuk rá emiatt nem mennek most sem. A hagyományok ápolása mindenek előtt! :)
Egyébként semmi extra, csak gondoltam megosztom veletek, mint érdekesség.
Fenyő: hát igen ez kellemetlen. Sajnálom.

hetestó 2007.09.07. 14:30:12

Ha jól látom indulatosak a bejegyzések. És ha jól látom a legutóbbi tv-sek mennek neki a mostani tv-seknek. Szép teljesítmény! Olyan gyarmati, meg olyan tarjáni. És akkor osztok igazságot. Balassagyarmaton 2002 óta nincs profi stábja a tv-nek. Lelkes amatőrök, akárcsak a 90-es évek elején, vagy magukat profinak képzelők ügyködnek a tv körül. Fogalmuk sincs a korszerű helyi televíziózásról, azt hiszik, hogy egy kvázi véget nem érő beszélgetés folyam egy giccses háttérel az televízió. Nos kedves gyűlölködő felek az nem tv, az rádió!!!! Itt valaki a mostaniak szemére veti, hogy cserhátbárhol falunap lesz és nem megy ki a tévé. Minek menne? Mi érdekes van bgy-n egy cserhátbárholi falunapban? Egybéként meg tényleg úgy írtok itt, mintha vérprofik lennétek, pedig nem vagytok azok. Úgyhogy visszább kellene venni. Mert a maik sem különbek, de ti sem voltatok azok.

Permi 2007.09.07. 22:17:39

Mondta vki is egy szóval h. profik voltunk? Én nem emlékszem ilyenre..
Másik: ha figyelmesen végigolvastad volna a hozzászólást, olvashattad, h. mi sem voltunk tavaly halápon. De nem is ezen van a hangsúly hanem h. engem kerestek, hónapokkal azután is h. nem vagyok a tvnél. Fura volt és kész. Nem kell belemagyarázni semmit.

Permi 2007.09.09. 15:51:53

Láttátok a pénteki adást? Én csupa csupa jót hallottam róla! Nagyon folyékonyan zajlott minden.. szó szerint! :D

lucky 2007.10.14. 12:41:52

Szerintem meg tök jók az új tévés csajok! Ezt a Szilvit élőben is megnézném!! :))

Zsé 2007.11.13. 17:56:52

Ma jöttem rá, hogy mióta nem dolgozom a GyarmatiTV-nél, azóta nem szedek nyugtatót:) JUHÉÉ
süti beállítások módosítása