Látogatottság




Locations of visitors to this page


Google

Google

adsense

Címkék

hArcOK

Önámítás lenne, ha azt mondanám, mindenkinek szól. Főképp az unalom elűzése, az ezt olvasók mosolyra fakasztása a cél. Megmutatni a világnak, hogy tömören (néha szószátyáran) mekkora hülye is vagyok. Lesznek benne képek, videók, gondolatok, összefüggések, nyalánkságok. Az általam leírtakért az MGM semmilyen felelősséget nem vállal!

Friss topikok

  • zsholtiqa_nyócvanbazze: ÍRJÁ' MÁ' VALAMIT MEGINT!!!!!!!!!!! Olvasni lenne kedvem az agymenéseid!!!! (2009.04.14. 20:56) Ülök a buszon, mélázva
  • mastadoc: Szia! Dani 28 éves volt, amikor életét vesztette egy értelmetlen autóbalesetben. Én Zoltán vagyok. (2008.07.30. 11:53) Együd Dani
  • mónika: Kedves Zoli! Tudod a divat, valahol a Mc' Donaldsnál kezdődik, és a svájci síeléseknél ér véget, ... (2008.02.19. 19:45) 5 pártti egyetértés
  • Zsé: Ma jöttem rá, hogy mióta nem dolgozom a GyarmatiTV-nél, azóta nem szedek nyugtatót:) JUHÉÉ (2007.11.13. 17:56) Becsöngettek!
  • Zsé: Szerinted a TRAUBI a MÁRKA meg az összes többi akkor és most mennyivel jobb összetevőiben mint a C... (2007.11.06. 23:21) Traubit szódával

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ezekre odafigyelek

A NŐ (-k)ről úgy általában

2007.07.30. 12:55 | Mastadoc | 1 komment

Van olyan, akit megérteni lehetetlen és olyan, ki  bonyolultságát tekintve egy vödör homokkal vetekszik, van, aki annyira kiforrott, mint egy barlangrajz. Van örök lázadó, aki férfiakat megszégyenítő macsósággal tud sört inni, van, aki kislányos bájait veti be pinkbe burkolva.

 Ezerfélék, változatosak valami megmagyarázhatatlan algoritmus szerint. Csodálkoznak azon, ha a férfi nem tud választani és szíve szerint kipróbálná az összes alternatívát (rajztanárom szerint: „Nem lehet az összes nőt megd*ni, de törekedni kell rá!), mielőtt beleugrik élete legmeghatározóbb élményébe, a házasságba.

 Személy szerint azt vallom, hogy a házasság átmeneti állapot az élet és a halál közt. Akkora bűn, hogy az egyház nem ad feloldozást alóla! De kell, hisz Kőműves Kelemen is megmondta: „Asszony kell a házba!”.

Kell! Ez itt a lényeg, hisz nélkülük annyi minden más lenne. Például a cukrot – ha kifogyott a cukortartóból – én a kamrában, az eredeti csomagolásában tárolnám. Nem az ecet mögött egy dobozban, amire az van írva, hogy kakaó. Ugyanabban a törölközőben szárítanám a hajam, amiben amúgy törölközni szoktam, ééés biztosan jobban céloznék, ha állva pisilek. Nem is beszélve arról, hogy rengeteg fontos dátum csak aznap jutna eszembe, amikor az aktuális, legyen az születésnap, névnap, évforduló, egyebek.

Ha elmész sörözni a barátaiddal, van, aki odafigyel az elfogyasztandó mennyiségre („Ne igyál többet!”) és tájékoztat az idő múlásáról („Öt perce is azt mondtad, hogy indulsz haza!”). Segít fittnek maradni („Vidd le a szemetet!”), és nem hagyja a kreativitásod sem leépülni („Találd ki, hogy mit eszel!”). Bevezet a Feng-Shui rejtelmeibe („Át kell rendezzük a szobát!”) és segít nyomon követni a divatot („Ezeket ma vettem”). Segít költői vénád fejlesztésében („Mondj valami szépet!”) és toleráló képességed kiteljesedésében („Átjön anyám a hétvégére!”). Segít ezermesterré válnod („Ha kicserélted az izzót, csöpög a csap és leesett a fiók húzója is!”). Odafigyel, hogy elegendő időt töltsünk a szabadban („Le kell vágni a füvet!”) és, hogy sportoljunk is („Vidd ki a kutyát sétálni!”). Idegen nyelvre tanít („Hozé Armandó ma veszi el Luszielítát!”) és érzelmileg kiteljesít („Téged nem érdekel, hogy ,megvakult Valentina, aki árva és hátrefelé néz a feje!”). Megtanít egyszerűen, logikusan érvelni („Ezt most nem értem!”) és türelemre is („Hiába kiabálsz, akkor sem értem”).

De van egy olyan érdemük, amit mi férfiak hiába is vitatnánk, amire csak ők képesek: ANYÁnak lenni!

Lányok! Ezen post megszületése nem a ti hibátok, csak miattatok van!

A bejegyzés trackback címe:

https://mastadoc.blog.hu/api/trackback/id/tr56128163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EncorePhoto 2007.07.31. 07:20:25

Nagyon ász szöveg, ezt Csáth Géza is megirigyelné! Következő mikronovellád lehetne: Trabantról röviden, avagy a repülés örömei
süti beállítások módosítása