Látogatottság




Locations of visitors to this page


Google

Google

adsense

Címkék

hArcOK

Önámítás lenne, ha azt mondanám, mindenkinek szól. Főképp az unalom elűzése, az ezt olvasók mosolyra fakasztása a cél. Megmutatni a világnak, hogy tömören (néha szószátyáran) mekkora hülye is vagyok. Lesznek benne képek, videók, gondolatok, összefüggések, nyalánkságok. Az általam leírtakért az MGM semmilyen felelősséget nem vállal!

Friss topikok

  • zsholtiqa_nyócvanbazze: ÍRJÁ' MÁ' VALAMIT MEGINT!!!!!!!!!!! Olvasni lenne kedvem az agymenéseid!!!! (2009.04.14. 20:56) Ülök a buszon, mélázva
  • mastadoc: Szia! Dani 28 éves volt, amikor életét vesztette egy értelmetlen autóbalesetben. Én Zoltán vagyok. (2008.07.30. 11:53) Együd Dani
  • mónika: Kedves Zoli! Tudod a divat, valahol a Mc' Donaldsnál kezdődik, és a svájci síeléseknél ér véget, ... (2008.02.19. 19:45) 5 pártti egyetértés
  • Zsé: Ma jöttem rá, hogy mióta nem dolgozom a GyarmatiTV-nél, azóta nem szedek nyugtatót:) JUHÉÉ (2007.11.13. 17:56) Becsöngettek!
  • Zsé: Szerinted a TRAUBI a MÁRKA meg az összes többi akkor és most mennyivel jobb összetevőiben mint a C... (2007.11.06. 23:21) Traubit szódával

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ezekre odafigyelek

Michael Jackson Show

2010.01.25. 11:21 | Mastadoc | Szólj hozzá!

Címkék: jackson

Volt ugye a botrányosra sikeredett Jacko Show a napokban. Azt már tudjuk, hogy az imitátor inkább hasonlított egy kezdő transzvesztitához, mint Jacksonhoz. Azt is tudjuk, hogy sem énekelni, sem mozogni nem tud. Szintén kiderült, hogy a meghirdetettel ellentétben, nem az eredeti Jacko tánckar és zenészek érkeztek, hanem olyan "tehetséges" emberek, akik soha sem dolgoztak együtt Jacksonnal.

Az is kiderült, hogy a szervezők tudták ezt, így a belépőjegyek ellenértékét visszafizetik. Igaz feltételekhez kötik, de hajlanak rá, hogy kárpótolják az elégedetleneket.

(Aki esetleg nincs tisztában az előzményekkel, elolvashatja az index beszámolóját a koncertről itt, a fejleményekről itt. A szervezők "mosakodásáról" itt lehet olvasni.)

Viszont nem találkoztam még olyan írással, amely a miértre kereste volna a magyarázatot. Pedig rengeteg merült fel az eset kapcsán. Az például kinek a hibája, hogy Michael halála után a koncert plakátokon 100% Live szerepelt? Azé, aki ráírta vagy azé aki ezt el is hiszi? Vagy ki az aki komolyan elhitte, hogy 55 éves táncosok fognak ugrálni a színpadon?

Szabad időmet nem kímélve, hosszú órákon át keresve ráakadtam egy emberre, aki releváns válaszokat tudott volna adni, aki eloszlathatta volna kételyeket. Sikerült megtalálnom azt az embert, aki egy személyben volt felelős a koreográfiáért, a koncert látványvilágáért. Sajnos, a riport nem sikerült, helyette az alábbi levelet kaptam tőle, megfűszerezve egy videóval.

De vigyázat! Spoiler következik:

Kedves ...,

 

köszönöm érdeklődésed a nagysiikeű Jackson Show-val kapcsolatban. Ez úton tájékoztatlak, hogy Michael Jackson érát lezártam életemben.

Jelenleg egy Michael Flatley Show-n dolgozok. Tudom jelenleg még él, de nem lehet időben elkezdeni a felkészülést, hogy méltó emléket állíthassunk fel sajnálatos halála esetén.

Mellékelve csatolok egy videót, amelyen jól látszik, hogy a legbonyolultabb mozdulatsorokat is hűen fogjuk tudni visszaadni!

Üdvözlettel:

....

Végezetül, a videó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mastadoc.blog.hu/api/trackback/id/tr751700175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása