Látogatottság




Locations of visitors to this page


Google

Google

adsense

Címkék

hArcOK

Önámítás lenne, ha azt mondanám, mindenkinek szól. Főképp az unalom elűzése, az ezt olvasók mosolyra fakasztása a cél. Megmutatni a világnak, hogy tömören (néha szószátyáran) mekkora hülye is vagyok. Lesznek benne képek, videók, gondolatok, összefüggések, nyalánkságok. Az általam leírtakért az MGM semmilyen felelősséget nem vállal!

Friss topikok

  • zsholtiqa_nyócvanbazze: ÍRJÁ' MÁ' VALAMIT MEGINT!!!!!!!!!!! Olvasni lenne kedvem az agymenéseid!!!! (2009.04.14. 20:56) Ülök a buszon, mélázva
  • mastadoc: Szia! Dani 28 éves volt, amikor életét vesztette egy értelmetlen autóbalesetben. Én Zoltán vagyok. (2008.07.30. 11:53) Együd Dani
  • mónika: Kedves Zoli! Tudod a divat, valahol a Mc' Donaldsnál kezdődik, és a svájci síeléseknél ér véget, ... (2008.02.19. 19:45) 5 pártti egyetértés
  • Zsé: Ma jöttem rá, hogy mióta nem dolgozom a GyarmatiTV-nél, azóta nem szedek nyugtatót:) JUHÉÉ (2007.11.13. 17:56) Becsöngettek!
  • Zsé: Szerinted a TRAUBI a MÁRKA meg az összes többi akkor és most mennyivel jobb összetevőiben mint a C... (2007.11.06. 23:21) Traubit szódával

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ezekre odafigyelek

Az unalom BLOGot szül!

2007.07.25. 11:02 | Mastadoc | 1 komment

A barátikörön kezdtem el, valahogy így:

Hogy mi történt velem? Hmmmm...

BLIKK:
"... Véres összecspások színhelyévé vált Magyarnándor, a csendes Nógrád megyei falu. Vasárnap hajnalban két rivális banda csapott össze Magyarnándorban. Fotóriporterünk nem volt, de megbízható forrásunk szerint, több súlyos sérülés is történt. Az Al Kaida szívesen magára vállalná!..."

FREI:
"...Hölgyeim és Uraim! Ez itt a véres drámának helyszíne, és ami mögötte van az a a 100Ft-os bolt!..."

SZÍJJÁRTÓ (Fidesz):
"... Vizsgálják ki!..."

KOLLÁTH:
"... Az alkotmányos jog tisztán kimondja, erről lehet szavazást indítani, ha az OVB elfogadja!..."

FIDELITAS:
"... Ha nem, felnyomjuk őket az Alkotmány Bíróságon!..."

MSZP (meg nem nevezett forrás):
"... Bizottság fölállítása folyamatban!..."

NBH:
"... A rendőrség hatáskörébe tartozik!..."

RENDŐRSÉG:
"... Állampolgári bejelentés alapján, előre megfontolt nyomozati ezközökkel történő tényfeltárást foganasítottunk, a folyó hó előző vasárnapján történt cselekmények felgöngyölítése érdekében. Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy a birtokukban lévő, a nyomozást elősegítő adatokat, a lakóhelyük szerint illetékes rendőrkapitányságon, az ügy mihamarabbi felgöngyölítése érdekében átadni szíveskedjenek!..."

CSOKI:
"...Ízirájder Öcsém, Ízirájder! Összekaptak és akkor mi van csikánó? Rumom, söröm nemlottyanntki Grásziasz. Az egyik a latin lavör vagy a másik. Ott se voltam, hagyábékén csikánó!..."

A lényeg:
eltörött a bokám, nem kicsit nagyon! Ezt elkúrtuk. 1 hét ágynyugalom (fekvőgipsz és hasonló nyalánkságok), aztán min 6 hét járógipsz. Napi 1x-i öninjekciózás (útálom a tűket). A bokám a legkisebb mozdulatra is fáj, mert azt nagyon tud. Bár már kezdem megszokni.

Na kb. ez a lényeg. Permi és Cicafül buzdítására kezdtem el írni ezen blogot, amin remélem majd jókat mosolyognak.

Most csöngettek  de lépcsőzni nem tudok! IJ!

Aztán folytattam, valahogy így, Szuri + kiegészítés címen:

Beadtam (imádom ezt a szót) a kötelezően előírt, trombózis kialakulásának lehetőségét csökkentő injekciót (útálom ezt a szót). A mai alkalom volt a második, h megszúrtam magam. Vérzett. Útálom! 80 napig kell szúrnom magam.

A kiegészítés:
A fotóriporter ott volt. A bölcsességfogából letört darabot kereste. Alkalmatlan. Kirúgtuk! Most újat keresünk.

És eképp hangzott az utolsó postom, ott:


Jó reggelt! (amennyiben jó és reggel)
Beütött a krach, amitől már régóta féltem: NINCS INTERNETEM:@ ! Így kénytelen vagyok más megoldást találni. (Most ezen a más megoldáson keresztül vagyok fönn a neten ;) ).

Kicsit visszatérve a vasárnaphoz:
a bokatörésem előzményeit sikeresen rögzítette egy eleddig ismeretlen tv-csatorna, amely galád módon közétette a youtube-on a riportját, amit ezen http://www.youtube.com/watch?v=qv7ZOxKHcE4 a linken Ti is megnézh
ettek. Vagy egyszerűen itt:

Figyelem! Durva, szókimondó szöveg hallható, sípolás nélkül!

Én is találtam egy szemtanút, aki látta a balesetemet. Hajlandó is volt kamera elé állni és elmondani, hogyan is történt. Személyiségi jogai miatt arcát nem filmezhettük, a sokkoló, néhol horrorisztikus események tényszerű feltárása miatt hangját nem közöljük!

 

Na a barátikörön ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mastadoc.blog.hu/api/trackback/id/tr29124953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicafül 2007.07.25. 16:59:54

jobbulást:)
süti beállítások módosítása