Látogatottság




Locations of visitors to this page


Google

Google

adsense

Címkék

hArcOK

Önámítás lenne, ha azt mondanám, mindenkinek szól. Főképp az unalom elűzése, az ezt olvasók mosolyra fakasztása a cél. Megmutatni a világnak, hogy tömören (néha szószátyáran) mekkora hülye is vagyok. Lesznek benne képek, videók, gondolatok, összefüggések, nyalánkságok. Az általam leírtakért az MGM semmilyen felelősséget nem vállal!

Friss topikok

  • zsholtiqa_nyócvanbazze: ÍRJÁ' MÁ' VALAMIT MEGINT!!!!!!!!!!! Olvasni lenne kedvem az agymenéseid!!!! (2009.04.14. 20:56) Ülök a buszon, mélázva
  • mastadoc: Szia! Dani 28 éves volt, amikor életét vesztette egy értelmetlen autóbalesetben. Én Zoltán vagyok. (2008.07.30. 11:53) Együd Dani
  • mónika: Kedves Zoli! Tudod a divat, valahol a Mc' Donaldsnál kezdődik, és a svájci síeléseknél ér véget, ... (2008.02.19. 19:45) 5 pártti egyetértés
  • Zsé: Ma jöttem rá, hogy mióta nem dolgozom a GyarmatiTV-nél, azóta nem szedek nyugtatót:) JUHÉÉ (2007.11.13. 17:56) Becsöngettek!
  • Zsé: Szerinted a TRAUBI a MÁRKA meg az összes többi akkor és most mennyivel jobb összetevőiben mint a C... (2007.11.06. 23:21) Traubit szódával

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ezekre odafigyelek

Köszönjük!

2007.09.17. 15:05 | Mastadoc | Szólj hozzá!

Címkék: budapest usa vár sérelem drakula

Visszakapjuk Táncsics börtönét! Pluszban kapunk még hozzá két épületet is (az egyik a Béla király úton, a másik a Széchenyi rakparton található). Ez nettó három darab épület. Cserébe adunk kettő darab épületet (mindkettő az amerikai követség mellett található). Tehát egy épületnyi fórunk van. Köszönjük Bush! De!

Mivel Magyarország amúgy is jól áll anyagilag, fel is újítjuk őket. Lehet, hogy az USA-ig elhallani a Magyar gazdaság dübörgését? Nem tudom, de az biztos, ha hallják is nem zavarja őket a számolásban a zaj. Okosan, 2 milliárdot spórolnak ezzel a tranzakcióval, úgy, hogy közben még „jófejeknek” kellene őket tartanunk. Sőt örülnünk kellene, hiszen visszakapjuk történelmünk egy darabját.

Hmm. Nagyon tudnék neki örülni, mert ez egy olyan fontos épület, amelyben a magyarok nagyjai közül többen „megfordultak” anno. Apropója tökéletes, hogy létrehozzanak benne egy múzeumot vagy egy állandó tárlatot esetleg bármit, ami kötődik Táncsicshoz, Kossuthoz, Jókaihoz vagy 1948-hoz.

Igaz, laktanyának használták az elmúlt években (amcsi tengerészgyalogosokat szállásoltak el benne), de állapota kifogástalan… gondolom én. Bízom abban, hogy amerikai katonák „kivonulása” nem fog az oroszokéra rímelni, akik mint tudjuk, még azt is elvitték, ami le volt betonozva. Utánuk csak a csupasz falak maradtak, reméljük ez nem ismétlődik meg, és az épületet kifogástalan állapotban kapjuk vissza. (Ezért ennek felújítási költsége nem növeli tovább azt az elhanyagolható 2 milliárdot.)

Hiszen mi ez az összeg ahhoz a kárhoz képest, amit Magyarország okozott nekik a második világháborúban! (Háborús kárenyhítés címén került a kezükbe.) Össze nem lehet mérni azzal, hogy mi az oroszokat engedtük be, és nem vártuk meg amíg ők ideérnek. Igaz, ezzel egy kicsit meg is szívattuk őket.  Hisz ők a Drakula kastélyt akarták (ami Töcsváron található Brassótól 30 km-re). Ha valaki ezt nem értené: Budapest=Bukarest, vár=vár. Ennyi. Bukarest=Drakula=nagy mozisiker. Logikájuk hibátlan!

Kódfejtők figyelem! Ezen postban egy titkos BEKAPHATJÁK! üzenet van elrejtve. Amennyiben a megfelelő szavak bizonyos betűit kiemelik, majd átrendezik, az üzenet olvashatóvá válik!

A bejegyzés trackback címe:

https://mastadoc.blog.hu/api/trackback/id/tr51167805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása