Látogatottság




Locations of visitors to this page


Google

Google

adsense

Címkék

hArcOK

Önámítás lenne, ha azt mondanám, mindenkinek szól. Főképp az unalom elűzése, az ezt olvasók mosolyra fakasztása a cél. Megmutatni a világnak, hogy tömören (néha szószátyáran) mekkora hülye is vagyok. Lesznek benne képek, videók, gondolatok, összefüggések, nyalánkságok. Az általam leírtakért az MGM semmilyen felelősséget nem vállal!

Friss topikok

  • zsholtiqa_nyócvanbazze: ÍRJÁ' MÁ' VALAMIT MEGINT!!!!!!!!!!! Olvasni lenne kedvem az agymenéseid!!!! (2009.04.14. 20:56) Ülök a buszon, mélázva
  • mastadoc: Szia! Dani 28 éves volt, amikor életét vesztette egy értelmetlen autóbalesetben. Én Zoltán vagyok. (2008.07.30. 11:53) Együd Dani
  • mónika: Kedves Zoli! Tudod a divat, valahol a Mc' Donaldsnál kezdődik, és a svájci síeléseknél ér véget, ... (2008.02.19. 19:45) 5 pártti egyetértés
  • Zsé: Ma jöttem rá, hogy mióta nem dolgozom a GyarmatiTV-nél, azóta nem szedek nyugtatót:) JUHÉÉ (2007.11.13. 17:56) Becsöngettek!
  • Zsé: Szerinted a TRAUBI a MÁRKA meg az összes többi akkor és most mennyivel jobb összetevőiben mint a C... (2007.11.06. 23:21) Traubit szódával

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezekre odafigyelek

Lakodalom van a mi utcánkban

2007.08.26. 13:16 | Mastadoc | 1 komment

Férjhez megy a falu leggazdagabb lánya. Van minden mi szem szájnak ingere: lufi díszek, csokiszökőkút, hintó, virágszirmok a vörös szőnyegen, öröm és bódottág. De ezen élményt meg kell örökíteni, hogy bármikor átélhessük a pillanat szépségét. De hogyan tegyük meg ezt? Álljon itt néhány lehetőség pro és kontra.
Hagyatkozhatunk a résztvevő nagymamák fotografikus memóriájára és elbeszélő képességére. Mellette szól, hogy a szép részek ki lesznek emelve. Meghatóan, dallamosan szinte meseszerűen lesz elmondva. Ellene szól, hogy a rendelkezésre állás korlátolt. Nehéz mozgatni és másolni lehetetlen. Szűk a látókör és a menyecske tánccal véget ér. Valamint két elbeszélés között is sok eltérést lehet felfedezni, ami az idő múlásával csak gyarapodni fog.
Megkérhetünk rokonokat, hogy filmezzenek, fotózzanak. Mellette szól, hogy több szemszögből lehet majdan megvizsgálni az eseményeket. Ingyenes és a terjesztése is megoldott a rokonságon belüli cserékkel. Hátránya többek között, hogy a felvétel minősége egyenes arányban csökken az est előrehaladtával elfogyasztott alkohol tartalmú italok mennyiségével. Bár ez kiküszöbölhető azzal, hogy a templomi ceremónia után, a fiatalságnak passzoljuk le a kamerát. Viszont ennek is lehetnek hátrányai. A legprofibb paparazzókat megszégyenítő módon, pemier plánban láthatjuk például Marinéni lányának a ... tudják... azt! Vagy ami szintén kellemetlen, Józsi bácsi könnyít magán a bokor mögött elül, alul esetleg fölül. (Aztán visszamegy és összecsókolgat mindenkit.) Előnye a felvétel minőségének javulásán túl, hogy föltehetünk a netre vicces videókat.
Bérelhetünk profi fotóst, aki óramű pontossággal dokumentál minden fontos eseményt. A minőség kiváló, az ár borsos, az öröm határtalan, amíg a fényképalbum el nem tűnik valamelyik rokonnál. Hátránya, hogy állókép, nincs hang, néhány izgalmas momentum lemarad, nem fotóz ő akármit. Sok vele a macera. Most ideálljunk, most oda, most anyuka csöndbenmarad, előrenéz, apuka nem túrja az orrát, Pistike mosolyogj stb, stb.
Vagy (szerintem ez a legjobb) felbérelünk egy profi stábot, kamerástul, operatőröstül, rendezőstül. A minőség professzionális, minden megörökítve több szempontból, ügyesen összevágva, repül a családban dévédén!
Hátránya szinte nincs, csak a borsos ára. Mer bizony, a jó munkához sok pénz kell.
(Én úgy hallottam, hogy ennek van egy olcsóbb módja is. A minőség szinte azonos, csak az ár alacsonyabb. Balassagyarmaton, profi technikával fölszerelt, unatkozó fiatalemberek várják, hogy végre bizonyíthassanak. De hétvégente szívesen edzenek esküvőkön, bálokon, születésnapokon.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mastadoc.blog.hu/api/trackback/id/tr65149321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsé 2007.08.26. 14:05:15

Hát TAMAS, ez fullextrás lett.......tetszik!!!!....kiiirály
süti beállítások módosítása