Látogatottság




Locations of visitors to this page


Google

Google

adsense

Címkék

hArcOK

Önámítás lenne, ha azt mondanám, mindenkinek szól. Főképp az unalom elűzése, az ezt olvasók mosolyra fakasztása a cél. Megmutatni a világnak, hogy tömören (néha szószátyáran) mekkora hülye is vagyok. Lesznek benne képek, videók, gondolatok, összefüggések, nyalánkságok. Az általam leírtakért az MGM semmilyen felelősséget nem vállal!

Friss topikok

  • zsholtiqa_nyócvanbazze: ÍRJÁ' MÁ' VALAMIT MEGINT!!!!!!!!!!! Olvasni lenne kedvem az agymenéseid!!!! (2009.04.14. 20:56) Ülök a buszon, mélázva
  • mastadoc: Szia! Dani 28 éves volt, amikor életét vesztette egy értelmetlen autóbalesetben. Én Zoltán vagyok. (2008.07.30. 11:53) Együd Dani
  • mónika: Kedves Zoli! Tudod a divat, valahol a Mc' Donaldsnál kezdődik, és a svájci síeléseknél ér véget, ... (2008.02.19. 19:45) 5 pártti egyetértés
  • Zsé: Ma jöttem rá, hogy mióta nem dolgozom a GyarmatiTV-nél, azóta nem szedek nyugtatót:) JUHÉÉ (2007.11.13. 17:56) Becsöngettek!
  • Zsé: Szerinted a TRAUBI a MÁRKA meg az összes többi akkor és most mennyivel jobb összetevőiben mint a C... (2007.11.06. 23:21) Traubit szódával

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezekre odafigyelek

5 pártti egyetértés

2007.10.04. 15:46 | Mastadoc | 8 komment

Végre bekövetkezett az, amire én már nagyon régen várok. Igen! Végre van 5 párti egyetértés! Hurrá! Gyurcsány meg monnyon le! Ebben egyetértenek.

Mi az, hogy egy ember - aki speciel most miniszterelnöki pozícióban van - akarja megmondani, hogy hogyan is kéne. Hogy jön ő ahhoz, hogy beleturkáljon a többi tisztes képviselő zsebébe? Jó mélyen! Monnyon le! És ha már lemondott, akkor lesz ideje meggebedni, akkor gebedjen is meg! Meg monnyon le! Főként, de most azonnal.

Eddig is volt egyeztetés. Haladt is a munka és mindenki egyetértett. Egyeztettek a témáról, egyetértettek az időpontban, azt mondták kemény munka lesz és ... Na igen. Eddig semmi konkrét, de a cél kitűzve, virtuális szavazatok begyűjtve, lekommunikálva szépen, hangzatosan. De valójában nem történt semmi. Semmi az égegyadta világon. Ami, ugye érthető is. Ki az az ember, aki a saját "fizetését" csökkentené? Gondoltam, hogy senki sem fog jelentkezni.

Pedig nem csökkenteni kéne. Mert mi sem hisszük el, hogy kevesebbért is szívesen csinálnák imitálnák az, hogy csinálnak valamit. Elég lenne ha szabályoznák, esetleg átláthatóbbá tennék. Ne a médiában kelljen szembesülni a gyomorforgató részletekkel. Bár mondjuk az nagyon szép, hogy amikor össznépi felhördülés van, néhányan egyből intézkedést sürgetnek. Tényleg! Az ötödikes Pistike is meg szokott ilyenkor hatódni. Meg szép is. De tudjuk, hogy hasztalan, ezért egyre jobban unjuk!

Most itt a lehetőség. Egyet is értenek. Akkor végre tenni kéne valamit, nem? Vagy hülye vagyok és utáljam én is Fletót, mert most ez a divat? A csúnyabácsit? Aki végre kivette a kezét a zsebemből és máshová dugná? Nem, nem hiszem, hogy ezt kellene tennem. Itt a nagyszerű alkalom, kedves Fideszes, Kereszténydemokrata és MDF-es politikusok, hallassátok hangotok és ne hagyjátok, hogy ez a tervezet eltűnjön a süllyesztőben! Ja és fájni fog! Nem kicsit, nagyon!

Most olvastam ezt. Szerintem olvassátok el Ti is, mert sokkal jobb, mint az enyém :(irígy vagyok Tóta).

A bejegyzés trackback címe:

https://mastadoc.blog.hu/api/trackback/id/tr1185842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jew 2007.10.05. 10:37:12

Látom Te alaposan bekaptad gyurcsány cumiját! Nálad és sok embernél elérte a célját. A cél a figyelem elterelés és ez által jó színben való feltűnés a téma populista és demagóg módon való feltüntetésével és köztudatba vitelével! Téma elterelés a zuschlag ügyről, a pénzlenyúlásokról, a hazudozásokról, az áram árának újabb felemeléséről, a cigaretta jövedéki adójának 50 százalékos emeléséről, az állami földek külföldi kézbe való kerüléséről, az egészségügy tönkretételéről, az oktatás rendszer dilettáns kezeléséről stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb....

/me 2007.10.05. 13:49:39

Húha. Politika. Azt nem szeressem. Szerintem ez ne legyen folytatásos történet.. léci! :)

jew 2007.10.05. 14:37:13

minden politika és semmi sem politika
nincsen baj a politikával, csak a politika egyes szereplőivel

Mastadoc · http://mastadoc.blog.hu 2007.10.05. 19:40:54

Kedves jew! Átolvastam még egyszer (pedig én írtam), és nem sikerült rájönnöm, hogy miért kaptam én be Gyurcsány cumiját? Tényleg nem értem. Vagy lehet, hogy az a baj, hogy nem szidom?

jew 2007.10.06. 12:40:30

probléma és probléma között van különbség
van hierarchia
fletó egy kevésbé égető problémával akarja elterelni a figyelmet a fontosabb és égetőbb dolgokról, ez egy jól bevált szocialista taktika, ez egy régi reflex
valaki rákap, valaki átlát a szitán
ez nem jelenti azt, hogy "bedobott" témával nem kell foglalkozni, csak nem most
eltereli a figyelmet, mert közkedvelt téma, álszent módon akarja jószínben mutatni a problémák fő okozóját
ha nem lennének nagyobb problémák, fel sem merült volna az a téma, amit Te is pedzegetsz most
de hát lelked rajta, csatlakozz Te is a terelők közé
sajnálom, hogy nem értesz

ep 2007.10.09. 20:44:58

kedves jew:
ne fogyaszd az áramot mert környezetszennyező!
ne cigizz mert káros az egészségedre, meg másokéra is!
kapálj parlagfüvet, aztán sírj a földért!
ne sajnálj 300Ft-ot az életedért!
tanulj és az ösztöndíj kisegít!

na ha ezek mind megvannak akkor jogosan...
ja, nem politika, vagy mégis!

jew 2007.10.10. 09:07:53

'ep' egy példa arra, hogyan kell demagóg módon reflektálni..úgy tűnik Ő ebben nagyon profi!
ráadásul nincs ok-okozati összefüggés a hozzászólásában, csak zagyvaság!
és sajnos fel sem fogta miről írtam fenntebb..különben nem írta volna az utolsó mondatát!
politika ez a téma, mint gyakorlatilag minden, attól függetlenül, hogy valaki nem ismeri a politka eredeti jelentését!

mónika 2008.02.19. 19:45:48

Kedves Zoli!

Tudod a divat, valahol a Mc' Donaldsnál kezdődik, és a svájci síeléseknél ér véget, de úgy gondolom, hogy amikor bizonyos vezető pozíciót betöltő emberek silány, mihaszna, munkájából kifolyólag mások munkahelyüket egészségüket s olykor életüket vesztik el ( lásd egészségpolitika ) azt hiszem nem pusztán divat béli gyűlöletről beszélhetünk, hanem igenis a mélyről jövő tehetetlenség hozza ki belőlünk a gyűlöletet. Ellenben úgy tűnik mostanában valódi divattá vált, a dilettáns miniszterelnök blogozását utánozni.

Mónika
süti beállítások módosítása